Hamarosan könyvkötés szépségeiről... hogyan keressél könyvkötőt... hamár itt vagy, hogy találsz meg engem:)
és lesz még sok minden más, ami engem érdekel...

Szóval csak magamnak...

Ez is valami, mert attól én még szerethetem a könyvkötést.

 

Szóval kevesen keresnek erre a témára. De nekem mégis csak ez a fontos. Ha más nem történik, akkor naplószerúséget írok.

MA 2008. nov.15-én is "elém ugrott Salkaházi Sára", akit Szent László kora óta most fordult elő újra, hogy magyarországon valakit szentté, illetve Salkaházi Sára esetében egyenlőre csak boldoggá avattak. Miért is fontos ez nekem? Mert Ő is volt könyvkötő. Végre, van egy szentje a szakmának. Igaz ugyan, hogy nem könyvkötőként lőtték a Dunába, és nem azt hirdetik róla elsősorban, hogy milyen zseniális és ügyes kezű mestermber volt, de mégis csak volt könyvkötőinas, és mostmár Szent József mellett, Boldog Salkaházi Sárát is lehet kérni, hogy segítsen és támogasson. Akit érdekel, itt: http://www.communio.hu/szocialistestverek/udv.htm többet is megtudhat róla.

 

 

Szerző: apa62  2008.06.02. 15:05 1 komment

Címkék: művészet művelődés könyvkötés könyv. gondolkodjunk magyarságtudat

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvkoto.blog.hu/api/trackback/id/tr62499508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apa62 · http://www.konyvkoto.com 2011.05.10. 09:45:46

Szóval frissíttetem a honlapot. Nem vagyok számítógépes guru - ez szerintem meglátszik - de sokszor jól esik ezt csinálni. Lehet, hogy másnak könnyebben és jobban megy, ezért kérdezem ha valaki tudna abban segíteni, hogy a linkek, melyek mutatnak valahova, azok működjenek is, - azt megköszönném!

Az előzőekhez képest nagy változás, hogy a honlap címe megváltozott. Az új elérhetőség: www.konyvkoto.com
süti beállítások módosítása