Egy ígéret megtartása.

Ezt a Bibliát kötöttem legutóbb. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kicsit nagyra sikeredett. Bocs, de így 50 felé ballagva, nem olyan egyszerű elbánni ezzel a számítógépes gépállattal. 

Szóval ez a bőrdomborítás művészete. Nekem egyelőre itt tart. Jó lenne még fejlődni, de ahhoz kicsit több gyakorlás kell még. Pontosabban a domborításnak ez a típusa már megy, és szerintem amint ez a mellékelt kép is mutatja, azért elég jól sikeredett. (legalább én dicsérjem magam, ha már nincs senki a környéken, aki olvasná amit írok)

Amivel kezdeném, a munkáim bemutatását, az a következő: Ez a munka nagyon tetszik nekem. Tulajdonképpen egy pihenés, ha ilyeneket kérnek, hogy készítsek. De ennek az ára?… Szóval ott kezdődik, hogy van egy exkluzív szerződésem Simon András grafikus művésszel. (erről írok a honlapon is: www.sagikonyvkoteszet.tar.hu) Ez bizony azt jelenti, hogy egy ilyen elkészítése azzal kezdődik, hogy jogdíj! Ez az embert itt Magyarországon arcul vágja, mert nem vagyunk hozzászokva. De amikor jobban belegondolunk…! És személyesen ismerve a művész urat, és a családját, akkor tudhatjuk, hogy nem a BB villában lett sztárocskáról van szó, hanem egy hitét gyakorló sokgyermekes, családját nem segélyből eltartani akaró emberről beszélünk. Úgyhogy aki ezt a stílust szeretné látni a bibliáján, imakönyvén vagy mappáján, jegyzetfüzetén, az számítson arra, hogy az árban benne van a jogdíj is, mert: „méltó a munkás a maga bérére”!

Szerző: apa62  2009.06.14. 14:20 2 komment

Címkék: könyv simon művészet honlap andrás hozzászólás grafikus művelődés notesz könyvkötés gondolkodjunk

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvkoto.blog.hu/api/trackback/id/tr701184250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apa62 · http://www.konyvkoto.com 2010.09.28. 15:22:26

Megint eltelt egy év, és semmi reagálás. No ebből is látszik, hogy nem értek hozzá!
Pedig szívesen beszélgetnék olyanokkal, akik értenek a bőrhöz, vagy csak értékelik, ha tetszik valami érték.

Jánosi Réka 2014.03.14. 18:08:30

Nem értek a könyvkötéshez, de szeretem ha egy borító szép.
A Bibliához ez a domborított bőrborítás illik, igazán plasztikus.
A keresztre feszített Jézus megformálása is gyönyörű.
Gratulálok.
süti beállítások módosítása